NIKOLA SMENJEN PA VRAĆEN! U goste stižu Napolitanci željni titule

V.M.

21. 01. 2023. u 08:59

ČETA Lućana Spaletija sigurno korača ka tituli.

НИКОЛА СМЕЊЕН ПА ВРАЋЕН! У госте стижу Наполитанци жељни титуле

Profimedia

Napoli igra maestralno ove sezone, nakon 18 kola ima 47 osvojenih bodova, devet više od Milana i pokušaće da poveća tu razliku na današnjem gostovanju. Salernitana je u seriji loših rezultata, izgubila je četiri od prethodnih pet duela i sve je bliža zoni ispadanja.

Domaćin je doživeo debakl u prošlom kolu kada ga je Atalanta savladala sa 8:2. Uprava je dala otkaz Davideu Nikoli, ali su igrači tražili njegov povratak na klupu pa je Nikola u roku od 72 sata vraćen na mesto trenera.

Salernitana igra veoma loše, osvojila je jedan bod u prethodnih pet kola, a i taj bod je Giljermo Očoa doneo klubu sjajnim odbranama protiv Torina. Klub iz Salerna rapidno pada na tabeli i trenutno je na 16. mestu sa 18 osvojenih bodova.

Napoli je u prošlom kolu dominantno porazio Juve sa 5:1 i tako je odbio nalet ''stare dame'' koja je bila u seriji od osam ligaških pobeda. Preko nedelje je iznenađujuće izgubio od Kremonezea u Kupu Italije nakon penala tako da su nade navijača o duploj kruni rasparčane na komade. Ono što je bitno za Osimena, Kvarackeliju i kompaniju je da nastave sa sjajnim partijama u ligi i tako donesu prvu titulu u Napulj još od vremena Dijega Armanda Maradone. Napolitanci su najbolji gosti lige, na devet utakmica van svog stadiona osvojili su 22 boda.

Ekipa Lućana Spaletija je slavila na oba susreta između ovih timova prošle sezone, a pre toga su ukrstili koplja 2009. u kupu kada je takođe slavio Napoli, 3:0.

Domaćin će biti bez Facija, Mađorea, Mazokija i Sepea.

Kod gosta su pod znakom pitanja rezervni golman Sirigu i ponajbolji igrač ekipe, Gruzijac Kvarackelija.

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,61)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!