Mitrović i družina beže sa dna?

V.D.

24. 10. 2022. u 18:17 >> 18:17

U poslednjem meču 11. kola La lige očekuje nas meč između Selte i Hetafea

Митровић и дружина беже са дна?

Foto: Profimedia

Večeras od 21 čas na stadionu "Balaidos" videćemo duel dve ekipe sa dna tabele.

Domaća Selta se nalazi u crnoj seriji od tri uzastopna poraza i tako je spala na nesigurnu 16. poziciju sa 10 osvojenih bodova i gol-razlikom 11:20, što ih čini drugom najgorom odbranom u ligi (od njih je jedino slabiji fenjeraš Elče).

Sa druge strane gosti iz predgrađa Madrida za koje nastupa srpski reprezentativac Stefan Mitrović nalaze se u zoni ispadanja na 18. poziciji sa samo bodom manje od današnjeg rivala. Hetafe na poslednja četiri meča ne zna za trijumf. Nakon dva poraza od Valjadolida i Real Madrida vezali su dva remija protiv Rajo Valjekana i Atletik Bilbaa.

Ekipu iz Viga u životu održava veteran Jago Aspas koji je u svojoj karijeri nastupao za Liverpul, Sevilju. Ovaj tridesetpedogodišnjak koji je ponikao u Selti je ove sezone postigao šest od ukupno 11 golova svog tima.

Argentinski stručnjak Eduardo Kude na večerašnjem meču neće moći da računa na sunarodnika Augusta Solarija koji je doživeo povredu zgloba. 

Ekipa iskusnog Kika Floresa u Vigo stiže bez Karlosa Alene, Marokanca El Hadadija i Maura Arambarija koji je doživeo povredu zgloba.

Na poslednjem meču odigranom u aprilu ove godine na istom ovom stadionu Hetafe je slavio sa 2:0, dok je u prvom prošlosezonskom duelu Selta u gostima pobedila sa ubedljivih 3:0.

Večeras očekujemo neizvestan meč s obzirom na loše forme obe ekipe, koje će tražiti jedna preko druge beg sa dna tabele. 

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 1,60)

TIP ZA HRABRIJE: X (kvota 3,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!