BEZ SRBA JOŠ TEŽE! U gradu Romea i Julije nema mnogo razloga za radost

V.D.

24. 10. 2022. u 13:25 >> 13:25

POSLEDNjI meč 11. kola Serije A igra se večeras

БЕЗ СРБА ЈОШ ТЕЖЕ! У граду Ромеа и Јулије нема много разлога за радост

Foto: EPA-EFE/ EMANUELE PENNACCHIO

Večeras od 20 časova na "Mapei stadionu" u Ređo Emiliji očekuje nas meč između domaćeg Sasuola i ekipe Verone.

"Neroverdi" igraju po sistemu toplo-hladno. Nakon dve vezane pobede, protiv Torina i Salernitane, poraženi su u prethodna dva kola od favorizovanih ekipa Intera i Atalante.

Trenutno se nalaze na 11. poziciji sa 12 osvojenih bodova i gol-razlikom 12:12.

Danas im u goste stiže slobodno možemo reći očajna Verona. Ekipa iz grada Romea i Julije je prehodne sezone pružala sjajne partije kada ih je sa klupe predvodio hrvatski stručnjak i nekadašnji fudbaler Juventusa Igor Tudor, koji je ove sezone preuzeo Olimpik Marselj. 

Hrvata je ove sezone na klupi nasledio Gabriele Ćiofi koji je nakon poraza od Salernitane pre dva kola dobio otkaz, a na njegovo mesto je kao privremeno rešenje došao Salvatore Boketi koji je vodio mladi tim Verone u Primaveri.

Na debiju se ni Boketi nije proslavio, s obzirom na to da je na svom terenu poražen od aktuelnog šampiona Milana rezultatom 2:1.

Verona je u seriji od pet uzastopnih poraza i trenutno se nalazi na 18. poziciji Serije A sa samo pet osvojenih bodova koje su izborili pobedom protiv fenjeraša Sampdorije i nerešenim rezultatima protiv Empolija i Bolonje.

Ono što takođe brine trenera gostiju su povrede srpskih reprezentativaca Ivana Ilića i Darka Lazovića, koji će verovatno propustiti večerašnji duel, a neizvestan je i nastup Lazanje, Hrustića i Davidoviča.

Trener domaćih neće moći da računa na Defrela, Muldura, Romanju i Ferarija, dok je napadač Berardi pod znakom pitanja.

Na poslednja tri meča ova dva rivala viđeno je po minimum pet golova na meču, a na večerašnjem očekujemo da obe ekipe postignu bar po jedan pogodak.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,61)

TIP ZA HRABRIJE: 1&GG (kvota 3,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024