VREME JE ZA NAPREDAK! "Čekićari" zaslužuju bolju poziciju

V.D.

24. 10. 2022. u 11:28

VEČERAS od 21 čas očekuje nas poslednji meč 13. runde Premijer lige

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА НАПРЕДАК! Чекићари заслужују бољу позицију

Foto: Profimedia

Vest Hem ne pruža ni izbliza partije kao prošle sezone, kada su dugo bili na poziciji koja vodi u Ligu šampiona, ali su na kraju zauzeli sedmu poziciju i izborili plasman u Ligu konferencija.

U najmlađem UEFA takmičenju imaju maksimalan skor. Nalaze se na prvoj poziciji sa 12 bodova i u naredna dva kola protiv Silkeborga i FCSB-a im fali samo jedan bod kako bi obezbedili plasman u 1/8 finala tog takmičenja.

Što se tiče Premijer lige, "čekićari" se trenutno nalaze na jako slaboj 17. poziciji sa svega dva boda više od Lidsa, Notingem Foresta i Vulverhemptona koji se sa devet osvojenih bodova nalaze u zoni ispadanja. U poslednjem kolu poraženi su na "Enfildu" minimalnim rezultatom od Liverpula.

Njihov večerašnji rival, povratnik u elitu ekipa Bornmuta je nakon slabijeg početka konsolidovala redove i vezala šest mečeva bez poraza, da bi u poslednjem kolu popularne "trešnjice" izgubile sa 1:0 od Sautemptona na svom terenu. Trenutno imaju dva boda više od današnjeg rivala i nalaze se na poziciji broj 13.

Ono čime se ekipa mladog trenera O'Nila ne može pohvaliti je odbrana. Primili su čak 23 gola, isto kao i poslednjeplasirani Notingem Forest, ali glavni krivci za tu lošu gol razliku su Liverpul i Mančester siti koji su Bornmut savladali sa 9:0, odnosno 4:0.

Dejvid Moes na ovom meču neće moći da računa na duže povređene Najifa Aguerda, Maksvela Kornea, dok su se toj listi odskora priključili sjajni Brazilac Lukas Paketa i Kreg Douson.

Gosti će biti oslabljeni za neigranje Lojda Kelija i Dejvida Bruksa.

Što se tiče međusobnih duela, oni su na strani Bornmuta. "Trešnjice" su u ovom milenijumu savladale "čekićare" pet puta na jedanaest mečeva, dok je Vest Hem odneo tri trijumfa.

Iako je tradicija na strani gostiju, mi verujemo da će Vest Hem slaviti na večerašnjem meču i tako preskočiti večerašnjeg rivala na tabeli Premijer lige. 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024