SPEKTAKL NA "ČAIRU": Lalatović protiv matičnog kluba

N.P.

23. 10. 2022. u 09:46

Fudbaleri Crvene zvezde će danas od 17 časova na stadionu "Čair" gostovati ekipi Radničkog, u okviru 16. kola Super lige Srbije.

СПЕКТАКЛ НА ЧАИРУ: Лалатовић против матичног клуба

FOTO: M. Vukadinović

Tim Miloša Milojevića zauzima prvu poziciju na tabeli nacionalnog šampionata, sa 38 osvojenih bodova, uz gol razliku 40:5. "Crveno-beli" su do sada zabeležili 12 pobeda, uz dva remija. Fudbaleri aktuelnog šampiona su u zaostaloj utakmici petog kola savladali ekipu Vojvodine na "Karađorđu" rezultatom 0:2, a u strelce su se upisali Aleksandar Pešić i Gelor Kanga, koji je pogodio sa bele tačke. 


Radnički trenutno zauzima 11. mesto u domaćem prvenstvu, sa 16 osvojenih bodova, uz gol razliku 21:29. Nišlije su u prethodnoj utakmici u okviru nacionalnog Kupa eliminisale ekipu Javora, nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Prethodno je Radnički bio bolji od Javora i u šampionatu, pobedivši u Ivanjici rezultatom 0:2. Trener gostiju Nenad Lalatović najčešće nastupa u formaciji 4-2-3-1. Mesto među stativama rezervisano je za Dragana Rosića. Na mestu desnog beka standardan je iskusni Nikola Aksentijević, dok uz levu aut liniju deluje Andreja Stojanović.

Štoperski tandem čine Emburi Jamkam i Milan Savić. Ispred njih deluju Marko Đurišić, kao i Aleksandar Pejović. Pozicija desnog krila je zauzeta od strane iskusnog Stefana Dimovića, a na levom boku je Sava Petrov. Iza centrafora najčešće igra Stefan Dimić, dok je najistureniji Nikola Štulić.


Protiv Radničkog ekipa sa stadiona "Rajko Mitić" je do sada odigrala 120 utakmica. Crvena Zvezda je trijumfovala 82 puta, 22 utakmice završene su nerešenim rezultatom, dok je 17 puta Radnički izlazio kao pobednik, uz ukupnu gol razliku od 253:87 u korist tima Miloša Milojevića.

Poslednji duel "crveno-belih" i ekipe iz Niša u domaćem prvenstvu je odigran 10. jula ove godine na stadionu "Rajko Mitić", a Zvezda je slavila  ubedljivo sa 4:0. Strelci za domaćina bili su su Aleksandar Katai, Kings Kangva, Milan Pavkov i Osman Bukari.

Partizan je sjajnim partijama prišao večitom rivalu na svega pet bodova zaostatka, tako da Mirko Ivanić i družina u večerašnjem okršaju na "Čairu" nemaju puno izbora. Kvota na dvojku je mala i savetujemo vam da je obavezno pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 2&2-6 (kvota 1,47)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 15:44

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a