PARNI VALJAK SUSTIŽE ZVEZDU: Ivanjičani totalni autsajderi u Humskoj

N.P.

23. 10. 2022. u 10:45

EKIPA Partizana sastaje se sa Javorom u meču 16. kola Super lige Srbije.

ПАРНИ ВАЉАК СУСТИЖЕ ЗВЕЗДУ: Ивањичани тотални аутсајдери у Хумској

FOTO: M. Vukadinović

"Crno-beli" su u fantastičnoj seriji od sedam uzastopnih pobeda u nacionalnom šampionatu. U prošlom kolu izabranici Gordana Petrića su savladali Napredak u Humskoj pogotkom Igora Vujačića u 31. minutu susreta.

Dobar dinamičan meč, obeležili su sigurna igra "crno-belih", preciznost štopera parnog valjka, nepogrešivost Traorea, ali i vrlo dobra partija golmana gostiju Nikole Petrića, koji je odbranio šest-sedam prilika napadačima domaćina. Kruševljani su pružili solidnu partiju u svim fazama, ne i u onoj najvažnijoj - ofanzivi. Partizan se nakon odličnog niza popeo na 2. mesto na tabeli sa 33 bodova, samo pet manje od lidera i večitog rivala Crvene Zvezde.


Javor Matis nije uspeo da prekine seriju loših rezultata ni u duelu protiv Radničkog iz Niša. "Meraklije" su u poslednjem nastupu u šampionatu slavile u Ivanjici rezultatom 2:0, a oba gola postigao je Cvetković. Ušli su igrači Mladena Dodića u utakmicu očigledno pod velikim pritiskom, što se manifestovalo i činjenicom da su vrlo teško dolazili do kaznenog prostora gostiju, pa je prvi deo utakmice završen praktično bez udarca ka golu rivala.

Nišlije su bile konkretnije, imale nekoliko solidnih akcija, a nakon jedne postigli i pogodak. Strelac je bio Cvetković. U drugom delu domaćin je pokušavao da zapreti, ali sve do 60. minuta slika na terenu se nije menjala. Tek tada su Ivanjičani konkretnije ugrozili Radnički, imali nekoliko odličnih prilika, posebno preko Tojčića, Marčića i Kempbela, ali su se Nišlije sjajno branile. Nažalost, u međuvremenu postigle i pogodak za 2:0. Situaciju je mogao da promeni gol koji je postigao Gigić, ali je on poništen zbog ofsajda. Na taj način, Javor je poražen sedmi put u poslednjih osam utakmica u prvenstvu i nalazi se na 14. poziciji u Super ligi sa 12 bodova i gol-razlikom 14:31.


Partizan je apsolutni favorit protiv Ivaljičana, klub iz Humske je pobedio na svakom od minulih 15 međusobnih duela između dva tima!

"Crno-beli" su prišli večitom rivalu na svega pet bodova zaostatka. Tako da predlažemo da kec pojačate golovima, jer ih mi svakako očekujemo u večerašnjem okršaju u Humskoj.


NAŠ PREDLOG: 1&2-5 (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna