ŠAMAR OD LACIJA I DALJE BRIDI NA INTEROVOM OBRAZU: Kremoneze bi mogao da posluži za vidanje rana

M.T.

30. 08. 2022. u 10:56

INZAGIJEV tim ima priliku da se vrati na pobednički kolosek protiv tima koji još uvek nema pobedu u novoj sezoni.

ШАМАР ОД ЛАЦИЈА И ДАЉЕ БРИДИ НА ИНТЕРОВОМ ОБРАЗУ: Кремонезе би могао да послужи за видање рана

FOTO: AP

Fudbaleri Intera posle neuspeha u prethodom kolu u derbiju protiv Lacija, večeras od 20.45 dočekaće na stadionu ''Đuzepe Meaca'' u četvrtom kolu Serije A ekipu Kremonezea koja samo zbog gol-razlike u odnosu na Moncu nije na poslednjem mestu tabele.

Ekipa Simonea Inzagija je krenula po planu novu sezonu italijanskog šampionata i u prva dva kola ostvarila dve pobede protiv Lećea i Specije. Međutim, ispostavilo se da su to ipak bili lakši protivnici i da su "nereazuri" poklekli pri prvom težem ispitu pošto je prethodnog vikenda Lacio u Rimu trijumfovao sa 3:1 i naneo im prvi poraz u sezoni.

Inter je posle ovog poraza pao na sedmo mesto tabele, ali ga u realnosti od šest timova ispred njega deli samo jedan bod. Dobra prilika da se Inzagijev tim vrati na pobedničku stazu upravo predstavlja dolazak Kremonezea.

Tim koji se takođe nalazi u Lombardiji stiže na ''Đuzepe Meacu'' sa sva tri poraza u prethodna tri kola. Kremoneze je jedan od dva tima u Seriji A, pored Monce, koji još uvek nije u novoj sezoni uspeo ne samo da pobedi, nego da osvoji makar bod i trenutno je na pretposlednjoj poziciji zbog bolje gol-razlike od Monce sa kojom je zajedno prošle sezone izborio plasman u elitni rang italijanskog fudbala.

U prethodnom kolu Kremeonze je pred svojim navijačima izgubio od Torina kada je pobedu overio Nemanja Radonjić, a pre toga su im bodove uzimali Roma i Fiorentina. Ekipa trenera Masimilijana Alvinija mora da dođe do bodova i konačno pokrene u pozitivnom smeru sezonu, ali teško da će se to dogoditi baš u meču protiv Intera pa još i na gostovanju jer je Kremoneze, računajući i prošlu sezonu kada je igrao u Seriji B, pobedio na samo jednom od poslednjih šest gostovanja.

Inzagi je na duže vreme ostao bez Dalberta i Gabrijela Brazaa i njih neće biti protiv Kremoneneza, a taj meč će preskočiti i Romelu Lukaku zbog povrede, za kojeg nije sigurno ni da će se oporaviti za derbi protiv Milana narednog vikenda. Alvini makar nema problema sa sastavom i Kremoneze će biti kompletan protiv Intera.

Ni tradicija ne ide u korist današnjem gostu. Ova dva tima odigrala su u Seriji A 10 mečeva, ali je poslednji bio pre 26 godina. Inter je devet puta savladao Kremoneze koji je ostvario samo jedan trijumf.

U svakom slučaju, Inter je apsolutni favorit protiv današnjeg rivala, pa bi čak i remi u večerašnjem meču predstavljao veliko iznenađenje.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju