"PLAVCI" U BICI ZA TOP 4: Čelsi gostuje nezgodnim "svecima"

Novosti online

30. 08. 2022. u 11:52

LONDONSKA ekipa trenutno se nalazi na petoj poziciji, dok je večerašnji protivnik na 13. mestu.

ПЛАВЦИ У БИЦИ ЗА ТОП 4: Челси гостује незгодним свецима

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Nakon Mančester junajteda, fudbaleri Sautemptona dočekuju još jednog teškog protivnika. Na "Sent Meris" stiže Čelsi koji ima ambicije za visok plasman i ove sezone. Meč petog kola Premijer lige na programu je od 20 časova i 45 minuta.

Prvo poluvreme između Sautemptona i Mančester junajteda prošlo je u blagoj dominaciji "crvenih đavola", ali nedostajali su završni pasovi da se veći posed lopte pretvori u neku ozbiljniju akciju ili gol. Najbolju priliku za goste propustio je Bruno Fernandeš, kada je u 20. minutu promašio mrežu posle odbitka.

Ipak, šansu poluvremena imao je Sautempton, štoper Armel Bela-Kočap se nije najbolje snašao ispred gola Mančestera, sa peterca je lansirao loptu preko prečke i propustio veliku priliku da "svecima" donese prednost.

Odlučnije je Mančester krenuo u drugom poluvremenu i to mu se dosta brzo isplatilo. Diogo Dalot je uspeo da sa desnog boka kroz šumu ljudi vidi Bruna Fernandeša slobodnog i da provuče loptu do njega, a Portugalac je nije najbolje zahvatio, ali dovoljno da ona uđe u "malu mrežu".

Ponovo je imao Sautempton ogromnu šansu da dođe do gola, da vrati meč u ravnotežu. Ovog puta je Džo Aribo sa peterca tukao glavom, a De Hea je kao da ima sto ruku uspeo refleksno da odbrani i da sačuva gol. Bila je to poslednja prava prilika za "svece" da se vrate u meč, iako su u poslednjih deset minuta sabili goste u njihov šesnaesterac i probali da stvore akciju za izjednačenje. 

Rahim Sterling bio je dvostruki strelac u trijumfu Čelsija nad Lesterom minulog vikenda. Na klupi zbog suspenzije nije bilo Tomasa Tuhela, "plavci" su od 28. minuta igrali s desetoricom zbog isključenja Galagera, uprkos tome su vodili sa 2:0, ali su na kraju jedva sačuvali trijumf – Kastanj je u 86. minutu pogodio prečku. Jedini pogodak za Lester delo je Harvija Barnsa iz 66. minuta.

Jeste da "lisice" nisu imale sreće, ali sva je prilika da će Brendan Rodžers završiti svoj mandat na klupi Lestera, koji ima samo bod iz četiri utakmice.

Samo za čitaoce NovostiTip AdmiralBet je spremio specijalni paket dobrodošlice. Klikom na link OVDE ili na bilo koji od banera, registrujte se i uzmite 1000 Freebeta bez DEPOSITA. Uživajte u klađenju bez rizika, neka prvi put bude na nas! Da bi ste dobili Freebet morate verifikovati svoj nalog. 


Freebet se dodeljuje najkasnije sutradan do 12h i traje 72h od dodele!
REGISTRUJ SE!

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,7)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024