"KRALJEVI" JURE HET-TRIK U BARSELONI: Anćeloti želi reprizu iz Viga

N.P.

28. 08. 2022. u 09:29

EKIPA Espanjola dočekuje Real Madrid u meču 3. kola španske Primere.

КРАЉЕВИ ЈУРЕ ХЕТ-ТРИК У БАРСЕЛОНИ: Анћелоти жели репризу из Вига

FOTO: Tanjug/AP

Madriđani su odlično startovali u novoj sezoni na prethodne dve utakmice imaju isto toliko pobeda. U prošlom kolu izabranici Karla Anćelotija su savladali Seltu u Vigu 4:1.

Poveo je aktuelni šampion Španije golom Karima Benzeme u 14. minutu sa bele tačke (0:1), ali je već u 23. bilo 1:1. Militao je igrao rukom u svom kaznenom prostoru i najstrožu kaznu iskoristio je Jago Aspas. Delovalo je kao da će Selta izdržati do poluvremena, ali u 41. minutu sevnula je desna noga Luke Modrića za 1:2. Drugo poluvreme počelo je inicijativom Madriđana, a ubrzo je pao novi gol. U 56. minutu Selta je napadala, a onda je Real započeo ubitačnu kontru.

Modrićeva lopta za Rodriga je bila savršena, a mladi Brazilac je pokazao ne samo da je prebrz, već i da je fenomenalan dribler (1:3). U 66. minutu Valverde se pobrinuo za konačnih 1:4. Real se trenutno nalazi na 3. mestu na tabeli sa šest osvojenih bodova i gol-razlikom 6:2.


Espanjol je u prošlom kolu izgubio na domaćem terenu od Rajo Valjekana rezultatom 2:0. Meč na "Korneliji" obeležila su dva isključenja posle samo pola sata igre. Prvo je Rajov Florijan Lejun za tri minuta dobio dva žuta kartona (16. minut), da bi ga "ispratio" Serhi Gomes direktnim crvenim kartonom.Tada su popularne "pčelice" zagospodarile terenom i povele sjajnim golom Isaka Palazona u 40. minutu. Bila je to uvežbana akcija iz slobodnog udarca i projektil za 0:1. Od tog šoka se nije oporavio domaćin, pa je Pat Sise na otvaranju drugog dela "ubio" utakmicu kada se lepo snašao u gužvi pred golom Espanjola. Belo-plavi zauzimaju 16. poziciju u Primeri sa svega hednim osvojenim bodom.


U prethodnom međusobnom duelu između dva kluba koji je odigran 20. aprila na "Santijago Barnabeu" Real je nadigrao ekipu iz Barselone 4:0. Dvostruki strelac za "kraljeve" bio je Rodrigo dok su po jedan gol postigli Marko Asensio i Karim Benzema. Gosti su u odličnoj formi i očekujemo da upišu treću zastopnu pobedu u Primeri.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,48)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)