RASTAVAC SE VRAĆA NA KLUPU: "Lale" neporažene od starta sezone

N.P.

20. 08. 2022. u 10:28

NA stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu sastaju se Vojvodina i Mladost iz Lučana.

РАСТАВАЦ СЕ ВРАЋА НА КЛУПУ: Лале непоражене од старта сезоне

FOTO: M. Vukadinović

Impresivno su "lale" startovale ove sezone u  Super ligi, bile jedini tim koji je u prva četiri kola pratio lidera ekipu Crvene zvezde, ali čini se da ih je dvonedeljna pauza zbog odlaganja meča sa aktuelnim  šampionom pomalo poremetila. Izabranici Milana Rastavca, koji nije vodio meč zbog bolesti, nisu uspeli da slome otpor Kolubare, koja je još jednom pokazala da je njen teren ove sezone neosvojiva tvrđava (2:2).

Veoma uzbudljiva utakmica viđena je u Lazarevcu. Kolubara je vodila na poluvremenu golom Nemanje Milojevića iz penala, a onda u nastavku Vojvodina je stigla do preokreta golovima Veljka Simića i Nemanje Nikolića, da bi Stefan Marjanović pogotkom glavom doneo novo izjednačenje i podelu bodova.

Novosađani trenutno zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli sa 11 bodova uz gol razliku 9:2. Fudbaleri Vojvodine su puni samopouzdanja pred večerašnji okršaj na "Karađorđu" jer su uz aktuelnog šampiona Crvenu Zvezdu jedini neporaženi tim u ligi. 

FOTO: FK Vojvodina


Ekipa Mladosti ulazi u meč nakon prve pobede u prvenstvu  nad Radnikom rezultatom 3:2. Domaćin je gubio na svom terenu (0:1), od gostiju iz Surdulice, pa je okrenuo na 2:1, kasnije pobedio 3:2, uz odličnu partiju veterana Milana Bojovića, koji je golom i asistencijom našao mesto u Timu kola Super lige. Lučanci od starta sezone imaju jedan trijumf, dva remija i tri poraza uz gol razliku 9:11. Puleni Dragiše Žunića trenutno zauzimaju 11. poziciju u najvišem rangu srpskog fudbala.


U minulom međusobnom duelu između dva kluba koji je odigran 25. novembra prošle godine slavila je Vojvodina u Novom Sadu rezultatom 3:1. Golove za "lale" postigli su Žukić u 30. dok je dvostruki strelac bio Vukadinović u 32. i 77. minutu susreta. Fudbaleri Milana Rastavca žele da se vrate na pobednički kolosek, trenutno su u boljoj formi od Mladosti i savetujemo da odigrate čistog keca kvota je prilično primamljiva.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,38) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri