UZBUDLJIVO U AUSTRIJI: Slavni klub u borbi za Ligu konferencija

Novosti online

29. 05. 2022. u 10:20

EKIPA bečkog Rapida dočekaće VSG Tirol u revanš meču finala plej-ofa za plasman u Ligu konferencija. "Zeleno-beli " su slavili u prvom susretu sa 2:1.

УЗБУДЉИВО У АУСТРИЈИ: Славни клуб у борби за Лигу конференција

Foto: Profimedia

Gosti jednostavno nemaju šta da izgube večeras u prestonici Austirje. Iako su regularni deo sezone završili na prvoj poziciji plej-aut grupe, Rapid je ipak kvalitetniji rival.

Izabranici Ferdinanda Feldhofera odigrali su godinu za zaborav. Cilj je bio gornji deo tabele, ali takvi planovi nisu opravdani. Bečki klub završio je regularni deo sezone tek na petom mestu plej-of dela šampionata.

Breme favorita je na leđima fudbalera Rapid, sve sem plasmana u Ligu konferencija predstavljaće veliko iznenađenje.

Prednost dajemo domaćinu, sve sem trijumfa "zeleno-belih" predstavljaće veliko iznenađenje.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba