"PLAVI" ŽELE REPRIZU: Novi Pazar - IMT

N.P.

29. 05. 2022. u 08:21

IZABRANICI Tomislava Sivića dočekuju "Traktoriste" u revanš meču baraža za plasman u Super ligu Srbije na "Kajckoin areni"

ПЛАВИ ЖЕЛЕ РЕПРИЗУ: Нови Пазар - ИМТ

FOTO: FK Novi Pazar

Današnji domaćin je odigrao fenomenalnu utakmicu na Banovom brdu i zasluženo slavio sa 3:1.

Disciplinovanim pristupom tokom celog susreta i golovima Cecarića, Rubežića i Nikčevića nadigrao je mladu ekipu IMT-a. Iskusni stručnjak Tomislav Sivić je svojim dolaskom na klupu Novog Pazara preporodio ekipu.

Pobede u utakmicama plej-auta na gostovanju Metalcu (3:0), i protiv Proletera iz Slane Bare (2:0), su bile presudne u borbi za baraž. "Plavi" su imali šansu da se domognu finala Kupa Srbije, ali ih je Crvena Zvezda raznela na stadionu "Rajko Mitić" i u pravoj goleadi (8:0) i nanela najteži poraz u novijoj istoriji kluba.

Koliko Pazarci ozbiljno pristupaju večerašnjem dvoboju govori i potez uprave kluba. Ulaz će biti besplatan za sve navijače domaćih, tako da će tribine stadiona kraj Jošanice biti ispunjene do poslednjeg mesta.


"Traktoristi" su izgoreli u želji i nažalost poklekli u prvom meču, uspeo je mladi Vladimir Lučić da postigne gol ali to je bilo nedovoljno da se zaustavi iskusna ekipa kakva je Novi Pazar.

Novobeograđani su pred kraj sezone ostvarili ogromne pobede i to na gostovanjima Javoru (4:2), zatim Inđiji (1:0), i na kraju lideru Mladosti GAT gde su slavili rezultatom 3:2.

Završili su na 4. mestu na tabeli sa samo dva boda manje od fudbalera iz Ivanjice koji su kao drugoplasirani obezbedili direktan plasman u najviši rang srpskog fudbala.

Koliko je uprava IMT-a ozbiljna govori i dovođenje bivšeg igrača Intera iz Milana i Partizana Alena Stevanovića koji je svojim iskustvom mnogo doprineo mladoj ekipi. Gosti imaju tračak nade da mogu da ostvare najveći uspeh u istoriji kluba ali danas ih u Pazaru očekuje pakao.

Pun stadion, iskusni protivnik i jako težak zadatak da mogu do cilja. "Traktoristi" nemaju problema sa povređenim igračima, očekujemo da mladi i perspektivni trener Bojan Krulj razdrma svoje fudbalere koji će disciplinovanim pristupom ispoštovati svoj uspešan model igre koji ih je krasio tokom celog proleća.

Novi Pazar je apsolutni favorit pred svojim navijačima, Tomislav Sivić je najavio da će igrati kao da je rezultat 0:0.  Očekujemo da će fudbaleri domaćih ispuniti svoj zadatak i da ćemo ih i sledeće sezone gledati u Super ligi Srbije.

Savetujemo da odigrate čistog keca, kvota je vrlo korektna.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri