LALATOVIĆ PROTIV BIVŠEG KLUBA: Spartak želi u plej-of!

V.M.

12. 02. 2024. u 11:20

U poslednjoj utakmici 20. kola Superlige Srbije, Napredak će pod Bagdalom dočekati Spartak iz Subotice (16.00).

ЛАЛАТОВИЋ ПРОТИВ БИВШЕГ КЛУБА: Спартак жели у плеј-оф!

Foto: Profimedia

Nenad Lalatović je krajem prvog dela sezone preuzeo goste iz Subotice. Konsolidovao je ekipu koja se mučila pod trenerskom palicom Aleksandra Keržakova i u nastavku kampanje cilj za ''golubove'' je plasman u plej-of.

Trenutno su deseti na tabeli sa bodom zaostatka u odnosu na Radnički 1923 koji je osmi, tako da ako odnesu tri boda iz Kruševca, zauzeće poziciju koja vodi u doigravanje.

Danas će za rivala imati bivši Lalatovićev klub Napredak koji je dobrim rezultatima u završnici prve polusezone pobegao iz opasne zone.

Savladao je Mladost, a nakon toga je remizirao sa TSC-om, što ga je popelo na 13. mesto i želeće da nastavi u dobrom ritmu u drugom delu kampanje.

Ono što je najveći problem domaćina su igre kod kuće. Na devet utakmica pred svojim navijačima osvojili su samo sedam bodova i usput su postigli mizerna četiri pogotka.

Ovi timovi su se sastali u petom kolu i tada je Napredak slavio sa 3:1, a mi verujemo da ćemo danas gledati dosta tvrđi meč, pošto je teren u Kruševcu veoma težak za igru i predlažemo malo golova na poslednjem susret 20. kola Superlige Srbije.

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!