DVOJICA ZIDARA UHAPŠENA ZBOG UBISTVA KOLEGE: Novi detalji kobne tuče u Požarevcu

D. N.

19. 04. 2021. u 13:19

ZBOG smrti Milana D. (48) iz Požarevca, do koje je došlo u nedelju uveče, nakon tuče ispred ugostiteljskog lokala „Barakuda“, policija je, brzom akcijom, uhapsila osumnjičene Z.M. (49) i B.M. (47).

ДВОЈИЦА ЗИДАРА УХАПШЕНА ЗБОГ УБИСТВА КОЛЕГЕ: Нови детаљи кобне туче у Пожаревцу

FOTO: D.Novković

Ovaj slučaj sada je u nadležnosti Višeg javnog tužilaštva, gde će se saslušati osumnjičeni i utvrditi ko je tačno od njih dvojice odgovoran za smrt Milana D.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih su „Novosti“ došle, osumnjičeni i preminuli su po zanimanju zidari i nedavno su završili izgradnju jednog objekta na Lučičkom putu. U nedelju uveče, oko 19.30, našli su se u „Barakudi“, gde su bili redovni gosti.

Međutim, tada su se, pod dejstvom alkohola, posvađali, pa im je vlasnik lokala zatražio da izađu napolje. Nakon nastavka svađe ispred lokala, jedan od osumnjičenih udario je Milana D, usled čega je ovaj pao, udario glavom o beton i preminuo na licu mesta.

Tokom istrage koja sledi, obaviće se obdukcija tela preminulog i saslušanje svedoka, kao i saslušanje uhapšenih, koji se sumnjiče za ubistvo i za učestvovanje u tuči sa smrtnim ishodom. Za ubistvo je zakonom zaprećena kazna do 15 godina, a za učešće u tuči sa smrtnim ishodom do 12 godina zatvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri