ČAČANKE U STRAHU OD NAPADAČA: U naselju Suva Morava nepoznati mladić spopada žene

V. ILIĆ

19. 04. 2021. u 13:19

ZA sada nepoznati, mlađi muškarac, prema svedočenju nekoliko Čačanki, već nekoliko dana spopada žene i devojčice u naselju Suva Morava, nedaleko od brane.

ЧАЧАНКЕ У СТРАХУ ОД НАПАДАЧА: У насељу Сува Морава непознати младић спопада жене

Foto:V.I.

Nezvanično saznajemo da je slučaj prijavljen policiji i da se radi na identifikaciji napadača, zbog koga su Čačanke, a posebno roditelji devojčica, zabrinuti i u strahu.

Informacije o ovim napadima preplavile su društvene mreže, posebno lokalne “stranice” na fejsbuku, na kojima se upozoravaju roditelji da ne puštaju svoju decu u šefnju kraj Morave. Navodno je nepoznati mladić u nekoliko navrata pratio žene, a potom im prilazio, skidao se, a nakon toga bežao preko mosta na Zapadnoj Moravi.

– Napadi se ne događaju samo u večernjim satima, čula sam da je oko devet sati ujutru takođe prišao jednoj devojci, počeo da je spopada i da se skida. Ovaj kraj je najpoznatije šetalište u gradu, ali ima i dosta zabačenih delova, mnogo devojaka i devojčica upravo tuda prolazi. Sada nas je sve uhvatila panika, jer strah nas je usuditi se proći tom trasom kuda inače idemo u šetnju mesecima – rekla je jedna Čačanka.

Devojke i žene koje su imale ovo neprijatno iskustvo opisale su izgled napadača, a nakon prikupljenih dokaza najverovatnije će nadležnim organima biti podneta krivična prijava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)