OD SUTRA VAKCINACIJA U PARAĆINSKIM SELIMA: Evo u koje zdravstvene ambulante možete da odete bez zakazanog termina

Зорана Рашић
Zorana Rašić

11. 04. 2021. u 10:38

NAKON današnje pauze u imunizaciji stanovništva paraćinske opštine, sutra se ovaj izuzetno važan posao nastavlja na vakcinalnim punktovima u gradu, a prvi put počinje u zdravstvenim ambulantama u selima, gde će se vakcinacija obavljati bez zakazanog termina.

ОД СУТРА ВАКЦИНАЦИЈА У ПАРАЋИНСКИМ СЕЛИМА: Ево у које здравствене амбуланте можете да одете без заказаног термина

FOTO: Z. Rašić

Napravljen je raspored sela po kom će se obavljati imunizacija u vremenu od 8 do 11 sati. U ponedeljak, 18. aprila, vakcinalni tim biće u ambulanti u Popovcu, utorak je rezervisan za žitelje Stubice, sreda za Donje Vidovo, dok će u četvrtak, 15. aprila, u svojoj ambulanti moći da se vakcinišu stanovnici Drenovca.

U petak je na redu Raševica, a imunizacija u selima nastavlja se potom od ponedeljka, 19. aprila, u selu Plana. U utorak, 20. aprila, na redu je Donja Mutnica, a narednog dana Busilovac.

Stanovnicima sela na raspolaganju će biti vakcina „sinofarm“ kineskog proizvođača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju