RUŽIĆ SE OBRATIO STUDENTIMA: Razumem potrebu, ali okupljanja sada ne smemo da dozvolimo

Tanjug

06. 04. 2021. u 11:11

PRVI potpredsednik Vlade Srbije i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić apelovao je danas na studente da se uzdrže od masovnih okupljanja i proslava i da poštuju mere države jer su one jedina šansa da se izbori s kovid - 19 i vrati normalnom funkcionisanju.

РУЖИЋ СЕ ОБРАТИО СТУДЕНТИМА: Разумем потребу, али окупљања сада не смемо да дозволимо

Branko Ružić / Foto Tanjug

 - Uz svo razumevanje koje mogu da imam za potrebu i da se provedete i opustite, apelujem na vas da izbegavate bilo kakve mogućnosti u kojima će virus pobeđivati, a mi gubiti - naveo je Ružić u saopštenju za javnost povodom nedavnog okupljanja studenata.


On je istakao da je najmanje što se može učiniti za već napregnuti zdravstveni sistem jeste da se, poštujući mere vlade, solidariše sa svakim njegovim radnikom, od doktora, preko medicinskih sestara, do svakog člana nemedicinskog osoblja.

 - Na ovaj način svaka lepa okolnost i svako nama svojstveno druženje biće sve dalje i dalje, a to ne smemo dozvoliti, posebno ne sada kada država čini što retko koja u svetu uspeva - da obezbedi izlaz iz ove situacije - poručio je Ružić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati