PROMENE U LOZNICI: Doktorka Branka Krasavac na čelu doma zdravlja "Dr Milenko Marin"

V. M.

01. 04. 2021. u 09:12

MINISTAR zdravlja, dr Zlatibor Lončar, imenovao je dr Branku Krasavac za v.d. direktora Doma zdravlja „Dr Milenko Marin“, čiji osnivač više nije, kao do sada, lokalna samouprava, već država preko resornog ministarstva.

ПРОМЕНЕ У ЛОЗНИЦИ: Докторка Бранка Красавац на челу дома здравља Др Миленко Марин

Foto: V.M.

Dr Krasavac, inače specijalista medicine rada, koja ima bogato iskustvo i u radu u EU, višegodišnja je načelnica Službe medicine rada, bila je pomoćnik direktora Doma zdravlja i pun mandat direktor te jedne od najuspešnijih zdravstvenih ustanova, ne samo u ovom delu Srbije.

Ustanova je dobitnik najviših relevantnih sertifikata u struci, a u pandemiji virusa korona, za vredne rezultate, dobili su osim javnih priznanja nadležnih od grada do države, i veliko uzdarje Nagradu „Kapetan Miša Anastasijević“ i ustanova i direktorka, dr Krasavac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju