JEZIV SNIMAK IZ NOVOG SADA: Tragedija izbegnuta za dlaku - Automobil prošao kroz crveno, izbegao sudar, pa se zakucao u bankinu (VIDEO)

Novosti online

31. 03. 2021. u 12:16

NA društvenim mrežama pojavio se snimak sa sigurnosne kamere iz Novog Sada na kojoj se vidi saobraćajna nezgoda, koja je lako mogla da preraste u nesreću, piše 021.rs.

ЈЕЗИВ СНИМАК ИЗ НОВОГ САДА: Трагедија избегнута за длаку - Аутомобил прошао кроз црвено, избегао судар, па се закуцао у банкину (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Kako se vidi na snimku, koju je na Instagramu postavio portal nsuzivo, automobil je velikom brzinom prošao kroz crveno svetlo na semaforu na raskrsnici između Bulevara Slobodana Jovanovića, Futoškog puta i Vršačke ulice u Novom Sad.

Vozač automobila, osim što je prošao kroz crveno, od Bulevara Slobodana Jovanovića ka Vršačkoj ulici projurio je u traci koja je namenjena za skretanje na Futoški put.

U trenutku kada je kršio saobraćajne propise, Futoškim putem je išao autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća i malo je nedostajalo da se sudare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Vozilo je, nakon što je izbegnut sudar sa autobusom, po svemu sudeći udarilo u bankinu i saobraćajni znak, nakon čega je nastavilo da klizi Vršačkom ulicom okrećući se po strani.

Prava sreća je što u tom trenutku nije bilo pešaka.  Za sada nije poznato kada se dogodila saobraćajna nezgoda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri