BEZ SLAVLJA ZA DAN OPŠTINE: U Prnjavoru 9 novozaraženih

N.Đurić

22. 03. 2021. u 13:41

Opštinski štab za vanredne situacije u Prnjavoru konstatovao je na današnjoj (ponedeljak) telefonskoj sednici da je došlo do povećanja broja zaraženih od korone virusa i preporučio opštinskim vlastima da ovogodišnji Dan opštine protekne bez slavljeničkih aktivnosti.

БЕЗ СЛАВЉА ЗА ДАН ОПШТИНЕ: У Прњавору 9 новозаражених

Foto: N. Đurić

Precizirano je da je protekla 24 časa na području opštine registrovano devet lica zaraženih virusom korona, dok se pod zdravstvenim nadzorom nalazi 99 osoba.

-Opštinski štab za vanredne situacije dao je preporuku, da se otkažu aktivnosti u povodu obilježavanja 24. marta–Dana opštine Prnjavor-saopšteno je iz Opštinskog štaba.

Inače, od početka pandemije, na području opštine Prnjavor registrovano je 1030 osoba zaraženih virusom korona, dok je 78 osoba preminulo.

U današnjem saopštenju prnjavorski štab upozorava da je Republički štab za vanredne situacije juče (nedelja) doneo zaključak da se na sedam dana zabrani rad ugostiteljskim objektima za ishranu i piće uključujući objekte koji posluju samostalno ili u okviru drugih objekata u kojima se obavlja privredna djelatnost, obavljanje uslužnih i zanatskih delatnosti čije obavljanje zahteva neposredan kontakt sa korisnicima (frizerski i drugi tretmani za uljepšavanje i njegu), rad bazenima, velnes i spa centrima, priređivačima igra na sreću, trgovačkim centrima, te aktivnosti unutar ustanova kulture koje podrazumijevju istovremeno prisustvo više lica u istom prostoru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega