LOŠA EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA NA TERITORIJI KRALJEVA: Još 156 novozaraženih

G. ĆIROVIĆ

18. 03. 2021. u 16:07

OD ukupno 492 testirana uzorka brisa sa teritorije Kraljeva, od kojih 215 PCR i 277 antigen metodom, na kovid-19 pozitivno je 156, saopštio je Gradski krizni štab prema podacima ovdašnjeg Zavoda za javno zdravlje.

ЛОША ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА НА ТЕРИТОРИЈИ КРАЉЕВА: Још 156 новозаражених

Foto: G. Šljivić

Tokom minulih 24 sata od posledica korone preminuo je još jedan kovid pacijent iz grada na Ibru, tako da je do sada ukupno 252 Kraljevčana izgubio bitku protiv ovog opakog virusa. Od izbijanja epidemije u Kraljevu je zvanično potvrđeno 15.050 slučajeva infekcije, dok je samo u poslednjih mesec dana koronom zaraženo čak 3.173 građana.

Na lečenju u Opštoj bolnici „Studenica“ trenutno je 66 kovid pacijenata, petoro više nego prethodnog dana. Na intenzivnoj i poluintenzivnoj nezi zbrinuto je ukupno 11 pacijenata - dvoje na respiratoru, sedmoro na neinvazivnoj ventilaciji i dvoje na „haj flou“ režimu. Kako je saopšteno, u ovoj ustanovi je tokom proteklih 24 sata preminulo troje pacijenta, 16 je novoprimljenih, a osmoro je otpušteno sa hospitalizacije. U navedenom periodu u Kovid ambulanti obavaljeno je 182 pregleda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri