DRVEĆE PALO NA KOLOVOZ: Obustavljen saobraćaj na dva putna pravca

I.M.

27. 01. 2021. u 13:00

NA deonicima državnih puteva Predejane – Crna Trava i Sastav Reka – Strazimirovci na snazi je obustava saobraćaja zbog drveća koje je palo na kolovoz. Iz Jablaničkog upravnog okruga je saopšteno da su angažovane ekipe koje rade na čišćenju terena.

ДРВЕЋЕ ПАЛО НА КОЛОВОЗ: Обустављен саобраћај на два путна правца

Foto; Privatna arhiva

Za putare ima posla i u vlasotinačkoj opštini gde, na pojedinim putevima u brdsko-planinskom području, ima i do pola metra snega. Ekipe „AB Kopa“, zadužene za zimsko održavanje puteva, rade na raščišćavanju putnog pravca Gornja Lopušnja – Donja Lopušnja – Bistrica, zatim na putu Sredor – Lipovica i prema Dadincu.

Foto; Privatna arhiva

 

Član Opštinskog veća zadužen za putnu infrastrukturu i poslove mesnih zajednica Zoran Miljković ističe da se prethodnih dana radilo na čišćenju kanala u Prilepcu i na ulazu u Vlasotince kao i na čišćenju propusta u Sredoru, a mehanizacija je bila angažovana i na sanaciji opštinskih puteva u Lopuššnji, Crnoj Bari, Svođu i Dejanu.

Ovi radovi, prekinuti zbog snega, biće nastavljeni u Gornjem Garu, Jakovljevu, Dobrovišu, Borinom Dolu, Prisjanu i Gornjem Dejanu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna