POZIV UNIVERZITETSKIM PROFESORIMA: Državna sekretarka i dekani primili vakcinu

B.B.

22. 01. 2021. u 15:46

DRŽAVNA sekretarka u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja prof. dr Marijana Dukić Mijatović primila je danas vakcinu protiv virusa Kovid-19 na Beogradskom sajmu i pozvala sve zaposlene sa visokoškolskih ustanova da se prijave za imunizaciju.

ПОЗИВ УНИВЕРЗИТЕТСКИМ ПРОФЕСОРИМА: Државна секретарка и декани примили вакцину

Foto: Fejsbuk/Goran Vesić

- Pozivam kolege sa visokoškolskih ustanova, sa svih univerziteta u Republici Srbiji, kao i sve građane, da preko portala eUprave, što pre izraze interesovanje za vakcinaciju - poručila je dukić Mijatović.

- Ponosni smo na našu Srbiju, što smo obezbedili veliki broj vakcina od različitih proizvođača, kako bi svi mogli da ih primimo. Cilj je da se epidemija što pre završi i da se vratimo svakodnevnom životu.

Ona je dodala da je primila vakcinu kineskog proizvođača, ali da stručnjaci garantuju da su sve vakcine dobre. Danas su se, pored državne sekretarke Dukić Mijatović, vakcinisali i dekani Elektrotehničkog i Učiteljskog fakulteta u Beogradu, prof. dr Milo Tomašević i prof. dr Danimir Mandić, kao i profesori sa Filološkog i Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO SE NA EVROVIZIJI DIŽE IZ PEPELA? Trocifrena kvota na Teja Doru!