DOBAR ODZIV ZA MASOVNU VAKCINACIJU: U Šapcu juče vakcinisana 491 osoba, a danas se prijavilo još 432 građana

V.Mitrić

21. 01. 2021. u 14:19

IZUZETNO je dobar odziv građana za masovnu imunizaciju u Šapcu. U toku jučerašnjeg dana vakcinisana je 491 osoba protiv kovida 19, a samo danas, preko portala eUprava, prijavila su se 432 Šapčanina, rečeno je na današnjoj sednici Štaba za vanredne situacije.

ДОБАР ОДЗИВ ЗА МАСОВНУ ВАКЦИНАЦИЈУ: У Шапцу јуче вакцинисана 491 особа, а данас се пријавило још 432 грађана

Foto: V. Mitrić

Dom zdravlja ,,Dr Draga Ljočić", radiće sa sedam timova. Ukoliko se ukaže potreba, brojke će se povećati, kako bi što više sugrađana bilo vakcinisano.

Srbija je jedna od retkih država, gde je u ovom broju omogućena imunizacija građana. Ovom prilikom Štab za vanredne situacije pozivao je sve ljude da se vakcinišu i iskoriste mogućnost kako bi se se zajedno vratili normalnom životu.

U Opštoj bolnici u Šapcu hospitalizovano je 135 pacijenata. U poslednja 24 sata preminuo je jedan korisnik Gerontološkog centra. U istom periodu virus je utvrđen kod jednog pomoćnog radnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PLAN KAPITALNIH INVESTICIJA U ČAČKU   Novi kredit od 816 miliona