ZAJEDNO ZA DEČIJE OSMEHE: Humanitarna akcija Kancelarije za mlade Čačka

V. I.

07. 12. 2020. u 19:54

PORED novogodišnje humanitarne akcije "Osmeh na dar" koja se sprovodi u saradnji sa studentskom humanitarnom organizacijom, a odnosi se na pravljenje paketića za decu iz socijalno ugroženih porodica na teritoriji grada Čačka, Kancelarija za mlade iz grada na Moravi u saradnji sa Fondacijom "Zajedno za mlade - prof. dr Danica Grujičić” i zvaničnim glasilom SPC za decu "Svetosavsko zvonce" pokrenula je humanitarnu akcijuakciju "Zajedno za dečije osmehe".

ЗАЈЕДНО ЗА ДЕЧИЈЕ ОСМЕХЕ: Хуманитарна акција Канцеларије за младе Чачка

Foto: V. N.

Cilj je da se prikupi materijal za pravljenje paketića za decu iz najsiromašnijih porodica na teritoriji Srbije, ali sa posebnim akcentom na mališane sa Kosova i Metohije kao i Republike Srpske. 

Pored toga, akcija ove godine ima ideju i da se pošalje 100.000 SMS poruka na broj fondacije 4334, a sva prijupljena sredstva biće iskorišćena za podizanje i obnovu kuća ugroženim porodicama na Kosovu i Metohiji i Republici Srpskoj,a  koje imaju više dece. 

Sva sredstva koja se budu prikupila do 1. februara putem SMS broja, ali i donacije koje budu prispele na račun Fondacije: 265-1610310004716-35 biće iskorišćene u cilju ostvarenja ove akcije. 

- Posebna pažnja posvećuje se deci na Kosovu i Metohiji. Oni su diskretni heroji našeg vremena i ovom akcijom želimo da im pokažemo da cenimo njihovu žrtvu i da ćemo učiniti sve što je u našoj moći da im omogućimo koliko je to moguće normalno odrastanje i ostvarenje njihovih želja – navode u Kancelariji za mlade.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)