DA SVAKO DETE DOBIJE PAKETIĆ: Akcija studenata i srednjoškolca u Bijeljini

V. MITRIĆ

07. 12. 2020. u 17:20

"A ZAŠTO ja nemam paketić?" naziv je humanitarne akcije koju 11. godinu zaredom sprovode studenti Fakulteta poslovne ekonomije, Pedagoškog, Pravnog i Poljoprivrednog fakulteta, kao i učenici srednjih škola u Bijeljini.

ДА СВАКО ДЕТЕ ДОБИЈЕ ПАКЕТИЋ: Акција студената и средњошколца у Бијељини

Foto: Arhiva fakulteta

Prikupljanje slatkiša u marketima će biti od 12. - 15. decembra ( vikendom od 12 - 16 časova, a radnim danima od 16-20 časova).

Akcija podrazumeva animiranje sugrađana u marketima da kupe dodatni slatkiš i namene ga deci iz socijalno ugroženih porodica.

Poslednjih deset godina broj prikupljenih paketića premašuje 8.000.

- Ove godine zbog epidemiološke situacije nećemo organizovati svečano dodelu paketića, nego ćemo tu uraditi u saradnji sa školama i udruženjima -kaže Katarina Tomanić, predstavnica studenata Pedagoškog fakulteta. - Paketići će biti podeljeni deci širom Republike Srpske, Srbije i Kosova i Metohije. Ove godine ostavarili smo saradnju sa Fondacijom "Zajedno za mlade" dr Danice Grujičić i deo paketića ćemo darovati njihovoj akciji "Za dečji osmeh". Deo paketića ćemo pokloniti akciji koju sprovodi udruženje "Zajedno za Kosmet".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!