SAHRANA KAKVU PROKUPLJE NE PAMTI: Dva puta odlagan prevoz, pokojnicu na kraju dovezla šlep služba

Novosti online

10. 11. 2020. u 20:15

NA prokupačkom groblju desio se nezapamćen slučaj, jer je sahrana morala da se odloži pošto pokojnica nije dovezena na vreme.

САХРАНА КАКВУ ПРОКУПЉЕ НЕ ПАМТИ: Два пута одлаган превоз, покојницу на крају довезла шлеп служба

Foto: Depositphotos

Naime, u bolu i patnji, rodbina preminule morala je da čeka dva dana da se obavi sahrana, jer je došlo do problema u putu.

Rodbina je angažovala Javno komunalno preduzeće "Hammeum" u čijem sastavu je i gradsko groblje da pokojnicu doveze iz Beograda. Po nju su poslali automobil za prevoz pokojnika koji poseduje preduzeće, ali se pokvario i pre nego što je stigao u Beograd.

Onda su sutradan poslali kombi i preuzeli pokojnicu. Kod Jagodine pokvarilo se i to vozilo. Kako je pokojnica bila u njemu, morali su da angažuju šelp-službu da ih sve zajedno dovezu do Prokuplja.

Zbog svega toga i sahrana je morala ponovo da se odloži, ali tada samo za nekoliko sati.

Da se sve to desilo potvrdio je šef pogona Pogrebnih i pijačnih usluga JKP "Hammeum" Zoran Dimitrijević. On kaže da se desio peh, odnosno kvar na motoru.

- Za 20 godina koliko obavljamo ovu uslugu, ovo je prvi put da se nešto tako dogodilo. Izvinili smo se porodici, koja je imala razumevanja za problem koji je nastao - kazao je Dimitrijević.

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)