BESPLATNA OBUKA MLADIH PADOBRANACA U PARAĆINU: Aero-klub "Naša krila" promoviše ovaj sport

Z. Rašić

09. 10. 2020. u 14:10

AKO ste oduvek želeli da skočite padobranom iz aviona, a imate između 16 i 18 godina, možete da ispunite sebi želju tako što ćete da se javite paraćinskom Aero-klubu "Naša krila".

БЕСПЛАТНА ОБУКА МЛАДИХ ПАДОБРАНАЦА У ПАРАЋИНУ: Аеро-клуб Наша крила промовише овај спорт

Foto: Z. Rašić

Na sportskom aerodromu u Davidovcu oni organizuju besplatnu obuku za podabrance za mlade pomenutog uzrasta. Svetlana Simić, predsednica kluba, inače poznata srpska padobranka, kaže da već imaju nekoliko novih zainteresovanih dečaka i devojčica iz Paraćina i okoline.

- "Skaj centar"i "Naša krila" rade obuku besplatno zbog toga što naš grad Paraćin, naš Sportski savez, naši donatori, ulažu sredstva u ovaj klub, svi nesebično pomažu, a mi radimo sve što možemo da popularišemo padobranstvo kao vrlo atraktivni sport – ističe Simićeva, dodajući da se deca na taj način i vaspitavaju, uče radnim navikama, jer pomažu u održavanju aerodroma, posebno čišćenju i košenju trave. Svi su, uz to, odlični đaci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POČAST VOJNICIMA STRADALIM U NATO AGRESIJI: Kod Smedereva obeleženo 25 godina od pogibije  Blagoja Radića i Roberta Lajčaka (FOTO)