POSLEDNJIH 20 DANA BEZ PREMINULIH I POZITIVNIH NA VIRUS KORONA: U Jagodini su zatvorena kovid odeljenja u Opštoj bolnici

Novosti online

26. 09. 2020. u 11:26

DIREKTOR Opšte bolnice u Jagodini Miloš Lukić rekao je da su u toj bolnici zatvorena sva kovid odeljenja i da se bolnica vratila redovnim aktivnostima.

ПОСЛЕДЊИХ 20 ДАНА БЕЗ ПРЕМИНУЛИХ И ПОЗИТИВНИХ НА ВИРУС КОРОНА: У Јагодини су затворена ковид одељења у Општој болници

Foto: Depositphoto

- Zadržane su sve mere predostrožnosti, pa tako i dalje radi kovid ambulanta, ali samo tokom dana, a ne i noću kao što je to bilo do sada. U Jagodini, u poslednjih 20 dana, nismo imali nijedan pozitivan slučaj korona virusa i nije bilo preminulih. Takođe, izuzetno je važno da nema pozitivnih slučajeva korona virusa u školama, vrtićima, Gerentološkom centru, Domu učenika, i ostalim ustanovama. To je razlog zbog čega smo se opredelili da zatvorimo sva kovid odeljenja u Opštoj bolnici. Za ovakvu situaciju zahvalnost ide pre svega građanima Jagodine, koji su disciplinovani i pridržavaju se svih mera, takođe i zdravstvenim radnicima, kao i lokalnoj samoupravi, koja je, kao i uvek, svima nama na usluzi - rekao je Miloš Lukić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!