POSTAVLJENI POMOĆNICI GRADONAČELNICE: Završeno formiranje gradskog rukovodstva u Kruševcu

S.BABOVIĆ

04. 09. 2020. u 23:05

FORMIRANjE gradskog rukovodstva u Kruševcu danas je dovršeno i postavljanjem pet novih pomoćnika gradonačelnice Jasmine Palurović.

ПОСТАВЉЕНИ ПОМОЋНИЦИ ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ: Завршено формирање градског руководства у Крушевцу

Foto: protokol i S.BABOVIĆ

Biljana Cvetković obavljaće funkciju pomoćnika za ekonomski razvoj, investicije i finansije, Marko Knežević biće zadužen za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Ivan Parezanović za ekologiju, održivi razvoj i energetiku, Jeleni Todorović pripala je oblast društvene delatnosti, dok su pitanja omladine i sporta poverena Vladimiru Petroviću.

Kako je predočeno iz kabineta Jasmine Palurović, pomoćnici  pokreću inicijative, predlažu projekte i daju mišljenja u vezi sa pitanjima od značaja za razvoj u oblastima za koje su postavljeni i obavljaju druge poslove koje im poveri gradonaečlnica.

Foto: protokol i S.BABOVIĆ

Ovim su podeljene sve funkcije u timu gradonačelnice. Pre dve nedelje konstituisana je i Skupštine grada, izabrani skupštinski organi, potpisan koalicioni sporazum između predstavnika SNS,SPS-JS,SNP,POKS-a, koji je praktično od 70 izostavio samo četiri odbornika Pokreta “Metla”.

U narednim periodu očekuje se i promena rukovodioca više preduzeća i institucija. Prema nezvaničnim informacijama “Novosti” do promena će doći u NSZ, Poslovnom centru, RFZO, Biznis inkubator centru, Sportskom centru...

                      

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)