AKTUELNA epidemiološka situacija je mnoge navela da odustanu od eventualno planiranog letovanja u inostranstvu, a jedna od omiljenijih i traženijih destinacija za godišnji odmor u Srbiji je i Srebrno jezero nadomak Velikog Gradišta.

dragaN

25.07.2020. 10:00

@Michael - A ja beh I tamo I na Tajlandu I Sri Lanci, Azorskim ostrvima, Spaniji...Grcku I ostale evropske zemlje necu ni da nabrajam. Onog ko na odmor ide jednom godisnje I kome je vrhunac odmora lezanje na plazi u Grckoj(ne sporim da su im plaze lepe), naravno da je tesko ubediti. Onog ko zna I za neke druge vrednosti u zivotu, I ko se plaza dovoljno nagledao, ne treba mnogo ubedjivati.

U Solunu kao kod kuće

25.07.2020. 10:28

@dragaN - Па шта има то осим плаже и пљескавица на Сребрном језеру? Напиши нам да знамо. Наша Србија је прелепа,Богом дана земља али брате кад је реч о летовању Грчка је без премца.Ем близу ем прелепо ем си међу својима! А и море је море а Дунав је Дунав.

Ko jednom ode u Grčku

25.07.2020. 10:47

@dragaN - Ako si se plaza nagledao što ideš da tražiš druge vrednosti po najvećoj vrućini? Juli i avgust su za kupanje,sunčanje,hladno piće,šetnju,miris maslina,smokve,ukusna večerica,lepo druženje,muzika. Ne znam na koje druge vrednosti ti misliš?

Dusan Veliki

25.07.2020. 11:01

@Мицхаел, човјек у многе ствари гледа али их добро не види. Када пропутујеш свијетом онда тек схватиш колико је Србија лијепа.

Dhc

25.07.2020. 11:35

Moja Srbija je najlepsa, moji ljudi su najlepši od svih. Srebrno jezero je divno prelepo i svskim danom sve lepše . Necu u Grčku a se grčim ni u Tursku da se turčim