MEŠTANI O PORODICI KOJA JE OSTAVILA BEBU: Dragan pokušao da se otruje, a evo šta se dešavalo kad je Dragami rečeno da mora kod ginekologa

A. DELIĆ

20. 07. 2020. u 20:17

DRAGAN Teodorović (49), iz Klenja kod Bogatića, uhapšen je juče zbog sumnje da je u petak svoje tek rođeno dete, koje je rodila njegova supruga Dragana (46), hteo da ostavi u Domu zdravlja uz izgovor da ga je pronašao u svom dvorištu - kao napušteno. Na teret mu se stavlja da je počinio krivično delo promena porodičnog stanja.

МЕШТАНИ О ПОРОДИЦИ КОЈА ЈЕ ОСТАВИЛА БЕБУ: Драган покушао да се отрује, а ево шта се дешавало кад је Драгами речено да мора код гинеколога

Foto: Depozit

Kako je saopštila policija, Teodoroviću je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu. Takođe, policija će, po nalogu tužilaštva, protiv njegove supruge i majke novorođenčeta, podneti krivičnu prijavu, zbog krivičnog dela kršenje porodičnih obaveza.

Teodorovići su "u žižu" javnosti dospeli proteklog vikenda nakon što je suprug policiji i medijima ispričao kako je, navodno, pred kućom našao bebu za koju ne zna čija je.

Nesvakidašnji slučaj uzburkao je javnost, posebno u tradicionalnoj Mačvi, jer se retko dešava da neko napusti zdravo, muško dete.

- Teodorović je već kod prvog iskaza bio sumnjiv jer je rekao da u petak ujutru, kada je našao bebu u dvorištu, nikoga od ukućana nije želeo da probudi. Odmah se, veli, uputio u Dom zdravlja - kaže naš sagovornik iz istrage. - Kada se jedan meštanin setio da je po selu pričao da mu je supruga trudna, klupko je počelo da se odmotava.

MAJKA DANAS IDE KUĆI

Majka Dragana nalazi se na ginekologiji lozničke bolnice, a lekari kažu da je dobrog opšteg stanja i da bi danas trebalo da bude otpuštena na kućno lečenje. Beba je, takođe, dobro, ali će odluka o otpustu biti doneta naknadno.

V. M.

Dragani je rečeno da mora da ide na ginekološki pregled, međutim, čim je čula šta je čeka, ona je inspektorima odmah priznala da se, u stvari, porodila u kući u petak u zoru. Policajci su i sami bili u šoku kada su shvatili da novorođenče pripada Teodorovićima. Najpre, pomislili su da mu je bebu na pragu možda ostavila neka žena sa kojom je bio u vanbračnoj vezi.

- Teodorović je maher i u Mačvi važi za neobičnog i dovitljivog čoveka, ali nije poznat po jurenju žena i avanturama. Da bi skrenuo policajce sa traga, on je čak rekao da sumnja na jednu Šapčanku. Ta priča je proverena odmah posle sat vremena i znalo se da je neistinita, pa zaista ne znamo kako je završila u pojedinim medijima - kaže naš sagovornik.

Zašto su Teodorovići želeli da se otarase novorođenčeta, još je enigma. Meštani Klenja kažu da ih je možda bilo sramota jer već imaju udate kćeri, a drugi pričaju kako, navodno, dugo vremena nisu ni razgovarali i imali su poremećene odnose.

Dragan je pre nekoliko meseci, zbog ličnih problema, navodno pokušao da se otruje sonom kiselinom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)