Obnova „Braće Bajić” stala ZBOG HULIGANA (FOTO)

Novosti onlajn/D. Ristić

22. 06. 2020. u 13:04 >> 10:01

Tokom noći nakon izbora, nepoznati huligani devastirali su zaštitnu ogradu ispred zgrade „Braća Bajić“ u Vranju koja se nalazi u fazi rekonstrukcije

Обнова „Браће Бајић” стала ЗБОГ ХУЛИГАНА (ФОТО)

Foto: D. Ristić

TOKOM noći nakon izbora, nepoznati huligani devastirali su zaštitnu ogradu ispred zgrade „Braća Bajić“ u Vranju koja se nalazi u fazi rekonstrukcije.

Prema rečima šefa gradilišta Saše Krstića, materijalna šteta nije velika, ali će radovi morati da budu obustavljeni sve do saniranja štete.

- Radovi su stali sve dok se ne obezbede uslovi koji garantuju sigurnost svim stanarima i prolaznicima – kaže Krstić.

Nakon izbora u gradu je bilo dosta buke tako da su huligani neometano izvršili svoje nedelo. Policija je sačinila uviđaj i traga za počiniocima.

Radovi na rekonstrukciji krova zgrade „Braća Bajić“ počeli su pre samo nedelju dana. Polovinu sredstava od blizu dva miliona dinara su sakupili sami stanari, a lokalna samouprava je obezbedila drugu polovinu. Početku radova je prisustvovao i gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković koji je istakao da je ovo dobar primer saradnje stambene zajednice i lokalne samouprave.

Stambena zajednica "Braća Bajić" sastoji se od dve identične višespratnice, sagrađene pre četrdesetak godina, kada su ih Vranjanci nazvali po tada popularnom pevačkom duetu braće Tome i Andrije Bajića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024