POMOĆ ZA STEFANA: Humanitarni bazar u centru Kraljeva

G. ĆIROVIĆ

08. 04. 2024. u 12:24

Kako bi se pomoglo u prikupljanju novčanih sredstava za lečenje Stefana Vasiljevića (37) iz Kraljeva, apsolventa Medicinskog fakulteta, kojem je 2016. dijagnostikovan karcinom testisa sa višestrukim metastazama, na Trgu srpskih ratnika u centru grada na Ibru organizovan je celodnevni humanitarni bazar.

ПОМОЋ ЗА СТЕФАНА: Хуманитарни базар у центру Краљева

G.Šljivić

Na lepo ukrašenim štandovima bazar su upriličile Stefanove drugarice koje su pripremile razne slatke i slane delikatese i poslasticde čijom su se kupovinom, kao i dobrovoljnim prilozima, Kraljevčani ukljulili u ovu humanitarnu akciju.

G.Šljivić

 

- Stefanu je potrebno 14.000 evra za terapije koje mora da primi u nareddna dva meseca. Taj ogroman novac njegova porodica ne može sama da obezbedi, zato smo se odlučile da i na ovaj način pomognemo i animiramo sugrađane da to učine – kaže jedna od organizatorki bazara.

priv.arhiva

 

Za novčane priloge dobrih ljudi koji su u mogućnosti da pomognu otvoren je i račun NLB Komercijalne banke 205-9011008374630-24 - primalac:Stefan Vasiljević, svrha uplate: Humanitarna pomoć za Stefana Vasiljevića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije