MESNE ZAJEDNICE SE ZAIGRALE: U nedelju će se znati koje dve MZ u Paraćinu najbolje igraju mali fudbal

Z. R.

06. 02. 2024. u 14:35

PRVENSTVO mesnih zajednica paraćinske opštine u malom fudbalu održava se već 14. godina, a poslednji turnir polako ulazi u završnicu.

МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ СЕ ЗАИГРАЛЕ:  У недељу ће се знати које две МЗ у Параћину најбоље играју мали фудбал

Foto ilustracija: Printskrin/RTV Kanal M

Prijavljene 33 ekipe igrale su dušom i srcem, a prošle nedelje su završene četvrtfinalne utakmice. Slavile su ekipe MZ „Centar“, „Branko Krsmanović“, Busilovac i Donje Vidovo, pred kojima su sad polufinalne utakmice.

One će se odigrati u nedelju, 11. februara u sportskoj hali SRC  „7. juli“. Od 19 sati „Centar“ se sastaje sa ekipom „Branko Krsmanović“, dok je utakmica između Busilovca i Donjeg Vidova na programu od 20 sati.

Pobednici će igrati veliko finale poslednje nedelje februara, čime se omiljeno prvenstvo, pod pokroviteljstvom Opštine Paraćin, završava.

 Pobednička ekipa biće nagrađena produženim vikendom na Zlatiboru, a nagrade će dobiti i pojedinci -  najbolji igrač, strelac i golman prvenstva. Novina je što će na utešne nagrade moći da računaju drugoplasirana i trećeplasirana ekipa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije