„POLJUBI ME“ PO 14. PUT: Tradicionalna manifestacija na Dan zaljubljenih u Vrnjačkoj Banji

G. ĆIROVIĆ

05. 02. 2024. u 12:20

Tradicionalna, 14. po redu manifestacija „Poljubi me“, i ove godine biće održana na znamenitom mostu ljubavi u centralnom parku u Vrnjačkoj Banji.

„ПОЉУБИ МЕ“ ПО 14. ПУТ: Традиционална манифестација на Дан заљубљених у Врњачкој Бањи

G.Šljivić

Ovo jedinstveno takmičenje zaljubljenih parova u ljubljenju, odnosno u dužini filmskog poljupca, ovdašnja Turistička organizacija upriličiće 14. februara, na sam Dan zaljubljenih, koji pravoslavci slave kao Svetog Trifuna, a katolici kao Svetog Valentina.

- Pripremili smo vredne i lepe nagrade za sve učesnike. Osim pobednika koji dobijaju glavnu nagradu, kao i prethodnih godina posebno ćemo nagraditi i najatraktivniji i najstariji par. Svi zainteresovani mogu da se prijave putem telefona 036/611-105, ali i neposredno pred početak takmičenja – kaže Goran Karavesović iz TO Vrnjačka Banja.

Rekord u dužini poljupca drže četvorostruki pobednici Irena i Đorđe Božić iz Kruševca koji su se 2020. godine ljubili tačno 112 minuta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata