NAJBOLJI U SPORTU U 2023: Opština Knjaževac dodelila nagrade najboljim sportistima

S. M. J.

03. 02. 2024. u 12:28

NAJBOLjIM knjaževačkim sportistima uručene su tradicionalne nagrade za postignute rezultate.

НАЈБОЉИ У СПОРТУ У 2023: Општина Књажевац доделила награде  најбољим спортистима

Foto: Ivana Vulikić Vučić

Sedamnaestogodišnji Knjaževčanin Jovan Ćirić, fudbaler FK "Mladost" Lučane, koji igra u Super ligi, najbolji je sportista u opštini Knjaževac za 2023. godinu.

U kategoriji multidisciplinarnih sportova titulu najboljeg sportiste osvojio je Ilija Ranđelović, a u kategoriji veterana Nenad Milojković. U kategoriji najperspektivnijih mladih sportista nagrada je, u knjaževačkom Domu kulture, uručena Marti Jovanović, Milošu Mateoviću, Petru Milosavljeviću i Petru Buniću.

Najbolja mlada selekcija za 2023. godinu je fudbalska selekcija FK "Timočanin", najbolji sportski radnik Aleksandar Milosavljević, a najbolji trener Danijel Janevski. Nagradu je kao najmlađi trener mlađih kategorija dobio i Dalibor Manojlović.

Foto: Ivana Vulikić Vučić

Najbolja mlada selekcija FK "Timočanin"

Sportski savez i opština Knjaževac uručili su nagrade i Tatjani Mitić za izuzetan doprinos u popularizaciji odbojke, Vladanu Cvejiću za izuzetan doprinos u razvoju školskog sporta i postignutih rezultata i doktoru nauka Stefanu Đorđeviću  za izuzetan doprinos razvoju nauke i sporta.

Ana Ranđelović, predsednica Udruženja obolelih od multiple skleroze i Sržan Ristić dobitnici su nagrade za doprinos u sportu osobama sa invaliditetom a Turistička organizacija opštine Knjaževac za izuzetan doprinos u organizaciji sportskih takmičenja i razvoju sportskog turizma.

Za najbolju sportsku organizaciju u 2023. godini proglašeno je sportsko društvo "Midžor" iz Kalne koje je lane osvojilo Kup opštine Knjaževac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave