ODRŽANA OTVORENA VRATA: Sa predstavnicima lokalne vlasti o potrebama i problemima

I. M.

30. 11. 2023. u 14:35

Predsednik Privremenog organa grada Leskovca Goran Cvetanović je razgovaro sa zainteresovanim građanima i tako im pružio priliku da ukažu na probleme sa kojima se suočavaju u komunikaciji sa organima lokalne vlasti.

ОДРЖАНА ОТВОРЕНА ВРАТА: Са представницима локалне власти о потребама и проблемима

foto: GU Leskovac

Zbog toga su ovim „Otvorenim vratima“ prisustvovali i predstavnici gradski, ali i republičkih, preduzeća, ustanova, institucija i službi.

Prijemi za građane u Leskovcu se održavaju svakog utorka i četvrtka, a povremeno i ovakvi susreti čija je prednost to što se na jednom mestu nalaze predstavnici svih institucija.

Za razgovor sa Cvetanovićem prijavilo se više desetina građana, a teme su slične kao i prilikom ranijih susreta. Među njima su komunalna infrastruktura, zdravstvo, imovinsko-pravni odnosi…

- Većina sugrađana ode odavde sa rešenim problemom ili savetom kako da se on reši u narednom periodu i to je cilj ovih prijema koje zovemo „Otvorena vrata“. Naši sugrađani na ovaj način doprinose i poboljšanju rada lokalne samouprave i nekih republičkih organa kako bi nastavili da gradimo lepši, bolji i razvijeniji grad – zaključio je Cvetanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)