BICIKLOM PO TRADICIJI: Gradonačelnik Zrenjanina iskoristio lepo vreme za vožnju sa ćerkicom (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

22. 09. 2023. u 20:27

SIMO Salapura, gradonačelnik Zrenjanina, nekadašnji sportista i čovek koji podržava svaki vid aktivnosti, poslednji dan leta i lepo vreme, iskoristio je da se provoza i biciklom ćerkicu odveze do vrtića.

БИЦИКЛОМ ПО ТРАДИЦИЈИ: Градоначелник Зрењанина искористио лепо време за вожњу са ћеркицом  (ФОТО)

grad Zrenjanin

- Uživali smo u sunčanom jutru i ugodnoj vožnji, a eto bili smo aktivni u okviru Evropske nedelje mobilnosti - naglasio je gradonačelnik Zrenjanina.

On je uputio otvoreni poziv sugrađanima da se priključe ovoj akciji i da svoja motorna ili električna prevozna sredstva, koja obično koriste, zamene biciklom ili jednostavno šetaju, kad god za to imaju priliku. 

- Zahvaljujući subvencijama grada, stotinu Zrenjaninaca dobiće nove bicikle, po znatno nižim i povoljnijim cenama - dodao je Salapura, ne skrivajući želju da pored obala Begeja bude još mnogo više biciklista, koji za sada imaju uslove da se voze na blizu 35 kilometara biciklističkih staza.
 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!