URUČENA RAČUNARSKA OPREMA: Vrnjačka Banja nagrađena za podršku osetljivim društvenim grupama

G. ĆIROVIĆ

21. 09. 2023. u 13:06

U sklopu dodele nagrada najboljim opštinskim i gradskim upravama u 2022. godini, Opštini Vrnjačka Banja uručena je računarska oprema u vrednosti od 1,1 milion dinara, donacija Stalne konferencije gradova i opština (SKGO) u cilju dodatne podrške razvoju i primeni principa dobrog upravljanja.

УРУЧЕНА РАЧУНАРСКА ОПРЕМА: Врњачка Бања награђена за подршку осетљивим друштвеним групама

Opština Vrnjačka Banja

Predsedniku vrnjačke opštine Bobanu Đuroviću opremu je uručio Nikola Tarbuk, generalni sekretar SKGO, istakavši da ova nagrada svedoči da su napor koji lokalne samouprave ulažu u svakodnevnom radu, a posebno da se pri tom rukovode načelima dobrog upravljanja, prepoznati i vrednovani.

Vrnjačka lokalna samouprava je, podsećamo, nagrađena i sa 2,5 miliona dinara od Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave za primer dobre prakse pod nazivom „Unapređenje i sprovođenje lokalnih mera podrške osetljivim društvenim grupama i osobama romske populacije“. Ovim sredstvima biđe rekonstruisana višenamenska mala sala SO.

- Nagrade nas obavezuju, inspirišu i podstiču da nastavimo sa aktivnostima koje nam omogućavaju da približimo opštinu građanima i pojednostavimo procedure u ostvarivanju njihovih prava - rekao je ovom prilikom Boban Đurović, predsednik vrnjačke opštine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)