NASTAVLJAJU SA AKTIVNOSTIMA: Policajac ispred svake škole na severu Bačke

J. L.

05. 09. 2023. u 10:58

POLICIJSKA uprava u Subotici i ove školske godine nastavlja sa aktivnostima na ostvarivanju i unapređenju bezbednosti učenika i nastavnog osoblja.

НАСТАВЉАЈУ СА АКТИВНОСТИМА: Полицајац испред сваке школе на северу Бачке

Tv Subotica

U OŠ „Sonja Marinković”  upisano je četiri odeljena sa 91 učenikom u prvom razredu, koji su imali priliku da se upoznaju i sa policajcima. Prilikom posete ovoj školi, načelnik PU Igor Velimirović, poručio je prvacima da du policajci njihovi prijatelji, kojima mogu da se obrate u svakom trentku ukoliko se osećaju nebezbedno ili iz bilo kog razloga uplašeno.

- Policijska uprava od početka nove školske godine nastavlja sa aktivnostima na ostvarivanju i unapređenju bezbednosti učenika i nastavnog osoblja i škola na području celog Severnobačkog upravnog okruga. Kroz skraćene pozorničke reone biće pokrivene sve osnovne i srednje škole za koje smo odgovorni. To znači da će se policijski službenici nalaziti neposredno u zoni škola i sa konkretnim zadacima da preduzimaju mere i aktivnosti sa janim ciljem da se ostvari pre svega bezbednost učenika iz svih škola - istakao je Velimirović.

Saradnja sa policijom uspešna je već godinama unazad, dodatno je intenzivirana, a i deca kao i osoblje osećaju se bezbednije uz službeno lice, poručio je ovom prilikom direktor  ove škole, Pajica Bašić.

Na području Policijske uprave ima ukupno 47 osnovnih i srednjih škola, koje su raspoređene u 63 objekta, a policajci su raspoređeni u svim objektima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?