DOM KULTURE U VRBASU BIĆE ZAVRŠEN U NAREDNE DVE GODINE: Predsednik Pokrajinske vlade najavio ubrzanje radova

Z. G.

25. 08. 2023. u 14:11

U PLANU je da u narednih godinu i po ili dve bude otvoren Dom kulture u Vrbasu, izjavio je danas predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović prilikom obilaska završnih radova na tom objektu površine oko 3.900 kvadratnih metara, čija je izgradnja počela pre tri decenije.

ДОМ КУЛТУРЕ У ВРБАСУ БИЋЕ ЗАВРШЕН У НАРЕДНЕ ДВЕ ГОДИНЕ: Председник Покрајинске владе најавио убрзање радова

Pres služba Pokrajinske vlade

U PLANU je da u narednih godinu i po ili dve bude otvoren Dom kulture u Vrbasu, izjavio je danas predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović prilikom obilaska završnih radova na tom objektu površine oko 3.900 kvadratnih metara, čija je izgradnja počela pre tri decenije.

Kako je navedeno u saopštenju, reč je o projektu vrednom gotovo 600 miliona dinara. Pokrajinska vlada je, preko Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, do sada izdvojila 350 miliona dinara.

- Želimo da imamo najsavremeniji objekat Doma kulture u ovom delu Vojvodine. Narednih nedelja, razgovaraćemo sa projektantima, nadzornim organima i sa izvođačima kako bismo ubrzali radove - izjavio je Mirović.

Tokom boravka u Vrbasu on je obišao i završne radove na zameni sportskog poda fiskulturne sale u OŠ „Petar Petrović Njegoš“, za koje je Pokrajinska vlada izdvojila gotovo 4,7 miliona dinara.

- Obezbedićemo i dodatni novac za uređenje toaleta i za krečenje škole – istakao je Mirović i dodao da Opština Vrbas može da i ubuduće računa na dalju Pokrajinske vlade. Najavio je realizaciju i drugih većih projekata poput rekonstrukcija Doma zdravlja u Savinom Selu kao i tribina i svlačionica na terenu OFK Vrbas, gde trenira više od dve stotine vrbaske dece.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)