JAVNI KONKURS U PARAĆINU: Daju u zakup na privremeno korišćenje javnih površina

Зорана Рашић
Zorana Rašić

18. 07. 2023. u 11:39

U GRADU na Crnici u toku je opštinski javni konkurs za davanje na privremeno korišćenje površine javne namene radi postavljanja privremenih objekata.

ЈАВНИ КОНКУРС У ПАРАЋИНУ: Дају у закуп на привремено коришћење јавних површина

Foto: Z. Rašić

Raspoloživo je dvanaest lokacija kioska, trinaest lokacija za postavljanje pokretnih objekata za prodaju poljoprivrednih proizvoda – bostana, kao i 42 lokacije za postavljanje pokretnih mobilijara – dečijih igraonica, prezentacija, zabavnih igara za decu, aparata i frižidera za sladoled, bezalkoholnih pića, kokica, pomfrita, krofnica, suvenira i slično za zadovoljenje potreba građana u ekstra zoni.

Prijave po konkursu sa pisanim ponudama  treba predati lično u zatvorenim kovertama do 21. jula do 11 sati na šalteru broj 8 u zgradi Opštine Paraćin. Ponude će biti otvorene 24. jula u 12 sati u Odeljenju za urbanizam i imovinsko-pravne poslove.

Učesniku koji je izabran kao najpovoljniji ponuđač uplaćeni iznos depozita uračunava se u naknadu za privremeno korišćenje, dok se učesniku koji nije izabran depozit vraća. Izabrani ponuđač je obavezan da postavi privremeni objekat o svom trošku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)