PRIJEM ZA ZLATNE DEČAKE: Gradonačelnik Kraljeva ugostio mlade odbojkaše Ribnice

G. ĆIROVIĆ

09. 06. 2023. u 10:40

Posle mladih rukometašica Metalca i pretppioniri Odbojkaškog kluba Ribnica iz Kraljeva okitili su se titulom šampiona države u svom uzrastu i tako u grad na Ibru doneli još jedan značajan trofej ovog proleća.

ПРИЈЕМ ЗА ЗЛАТНЕ ДЕЧАКЕ: Градоначелник Краљева угостио младе одбојкаше Рибнице

GU u Kraljevu

Tim povodom gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić upriličio je svečani prijem za kraljevačke zlatne dečaka čestitajući im na tituli i poželevši im da budu uspešni i u sportu i u školi.

- Svi ovi dečaci su odlićni đaci. Odbojka treba da bude sport kojem će posvetiti svoje slobodno vreme, ali preostali deo dana treba da posvete školi. Siguran sam da će ovi mladi momci još mnogo puta doneti medalje u naš grad i da će beležiti uspehe i u seniorskoj konkurenciji – rekao je Terzić.

GU u Kraljevu

 

Ogroman pečat uspehu ove generacije dao je trener Vlado Petković, naš zlatni reprezentativac i legenda srpske odbojke.

GU u Kraljevu

 

- Priznanje zaslužuju i roditelji jer su ova deca vaspitana, dobra i odgovorna – naglasio je Petković. - Najviše me raduje to što od osam ekipa na prvenstvu dve imaju superligaša, Ribnica i Crvena zvezda, a pravilo od ove godine je da svaka superligaška ekipa ima predstavnika u ovoj kategoriji. Mi imamo dobre pretpionire, a svi sada znaju da imamo šampione države!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili