UČENICI "STEVANA MOKRANJCA" OSVOJILI PRVO MESTO: Trijumf negotinskih talenata na Festivalu u Bačkoj Palanci

S. M. J.

12. 05. 2023. u 16:47

Učenici Umetničke škole “Stevan Mokranjac” osvojili su prvo mesto na Festivalu muzičkih i baletskih škola Srbije u Bačkoj Palanci u ukupnom plasmanu, kao i dve prve i dve druge nagrade u pojedinačnom plasmanu.

УЧЕНИЦИ СТЕВАНА МОКРАЊЦА ОСВОЈИЛИ ПРВО МЕСТО: Тријумф неготинских талената на Фестивалу у Бачкој Паланци

Foto: S.M.Jovanović

Hana Kovač, učenica trećeg razreda osnovne muzičke škole na odseku violončela u klasi Vesne Garabantin, uz klavirsku saradnju Lidije Kovač, osvojila je na 66. Festivalu muzičkih i baletskih škola Srbije u Bačkoj Palanci prvu nagradu sa 97,57 bodova.

Prva nagrada sa 90 bodova pripala je i Predragu Filipoviću, učeniku trećeg razreda OMŠ u klasi trube Davida Surdanovića koji je na Festivalu u Bačkoj Palanci nastupio uz  klavirsku saradnju Milje Videnović.

Teodor Milosavljević, učenik šestog razreda u klasi klavira Maje Stojanović i Dušan Mitrović, učenik trećeg razreda osnovne muzičke škole u klasi harmonike Dragane Marinović Simonović osvojili su drugu nagradu sa po 88 poena.

Zahvaljujući uspehu negotinskih mladih talenata Umetničkoj školi “Stevan Mokranjac” je u ukupnom plasmanu pripala prva nagrada sa 90,89 poena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)