U SUSRET PRAZNIKU: Sve spremno za Prvomajski uranak na Paliću

J. L.

26. 04. 2023. u 16:44

TRADICIONALNI, 38. Prvomajski uranak na Paliću biće organizovan od 29. aprila do 2. maja. Tokom prazničnih dana posetiocima će biti predstavljena bogata kulturna, sportska , umetnička, gastronomska i zabavna ponuda severa Vojvodine.

У СУСРЕТ ПРАЗНИКУ: Све спремно за Првомајски уранак на Палићу

Foto J. Lemajić

Na šetalištu duž obale Palićkog jezera biće postavljeno oko 70 štandova sa rukotvorinama, suvenirima i gastronomskim specijalitetima, a neće izostati ni luna park na deset hiljada kvadrata. Za ljubitelje sporta tu su tradicionalni 46. „Trimbi“ i Prvomajska jedriličarska regata.

Zoološki vrt će tokom četiri dana raditi duže, od 8 do 20 časova, dok se cena ulaznica neće menjati. Pored izložbi i edukativnog programa, posetioce očekuje i hranjenje životinja.

-Organizovaćemo edukativnu  izložbu “Kome ovo pripada“, postavku jaja,lobanje+a, kože, kljova, pera, krzna i drugih eksponata. Imaćemo izložbu fotografija „Priče iz prihvatilišta za napuštene pse i mačke“. Na svaka dva sata za posetioce će biti organizovano hranjenje životinja – najavljuje Sonja Mandić, direktorka Zoološkog vrta na Paliću.

bog očekivane gužve i povećanog intenziteta saobraćaja  biće zatvorene ulice Jožefa Hegediša, Splitska aleja i Olge Penavin, gde će se moći ući samo uz propusnicu. Parking mesta će biti obezbeđena kod hotela „Prezident“ i u Ritskoj ulici i to po dnevnim cenama od 200 do 500 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu