PETROVIĆU ZLATNI KLJUČ PODUNAVLJA: Gradonačelnik Loznice dobitnik priznanja Dunavskog biznis foruma

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

26. 04. 2023. u 15:05

Vidoju Petroviću, gradonačelniku Loznice, na svečanosti u Banjaluci, uručeno je visoko priznanje „Zlatni ključ Podunavlja“, u okviru 13, Dunavskog biznis foruma, čiji je domaćin bio najveći grad u Republici Srpskoj.

ПЕТРОВИЋУ ЗЛАТНИ КЉУЧ ПОДУНАВЉА: Градоначелник Лознице добитник признања Дунавског бизнис форума

Foto :V.Mitrić

O obrazloženju nagrade, žiri na čijem je čelu bio profesor dr Radovan Pejanović, izvršni direktor Dunavskog biznis foruma, da je Petrović zaslužio ovo uzdarje, ceneći njegove dosadašnje rezultate u radu kao prvog čoveka Loznice, već skoro dve pune decenije, na povezivanju ljudi, ideja, i tržišta u regionu kao i napore na uspostavljanju poslovnih veza u Srbiji i regionu Podunavlja.

-Petrović je, godine 2004 godine, došao na čelo Loznice kao jednog od 10 najdevastiranijih gradova u Srbiji, napravi grad u kojoj će Lozničani imati dobru sadašnjost i budućnost -navodi se u obrazloženju priznanja. - Loznica je, odavno, u grupu gradova gde je najpovoljnije okruženje i logistika za razvoj biznisa.To je grad gde se gradi najviše stambenog i poslovnog prostoru, u odnosu na broj stanovnika, u Srbiji, odmah iza Beograda. Grad koji ima najuređenije, škole, vrtića, bolnice, sportske terene, kulturna zdanja i gde će, uskoro, biti otvoren velelepni stadion po standardima UEFA.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu