POBEDNICA DONIRALA NAGRADU: Srednjoškolka Anastasija Todorović novac poklonila deci sa posebnim potrebama

S. M. J.

24. 04. 2023. u 13:34

UČENICA negotinske Umetničke škole novčani deo nagrade koju je nedavno osvojila donirala deci sa višestrukim smetnjama u razvoju o kojima brinu zaposleni u Domu „Stanko Paunović“.

ПОБЕДНИЦА ДОНИРАЛА НАГРАДУ: Средњошколка Анастасија Тодоровић новац поклонила деци са посебним потребама

Foto: S.M.Jovanović

Anastasija Todorović, učenica drugog razreda srednje muzičke škole „Stevan Mokranjac“ u Negotinu donirala je novčani deo Plakete „Božidar Janucić“, koju je nedavno osvojila kao sveukupni pobednik 14. Internacionalnog festivala vlaške muzike „Gergina 2023“ u Negotinu.

-Smatrala sam za svoju ljudsku dužnost da pomognem onima kojima je ta pomoć i najpotrebnija, a to su smatram deca koja žive u Domu „Stanko Paunović“ i o kojima se stara ovaj kolektiv. Kontaktirala sam rukovodstvo Doma i saznala šta im je potrebno. Mislim da je to i najmanje što sam mogla da učinim“, kaže Anastasija, koja je zajedno sa roditeljima predala svoju donaciju, sredstva za higijenu i konditorske proizvode.

Donaciju je u ime Doma za decu i omladinu „Stanko Paunović“ primila Nadica Vasić, vršilac dužnosti direktora (na slici sa Anastasijom i njenom majkom Biljanom).

BONUS VIDEO - DECU IZ RAVNICE UČI KAKO “RASTU” PLANINE: Nastavnik iz Kikinde napisao dve knjige iz geografije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)