BOLESTI SRČANOG CRVA KOD PASA: Edukativne radionice u Zrenjaninu, Novom Bečeju i Titelu

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

04. 04. 2023. u 09:38

POD pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, u regionu donjeg Potiska, u opštinama Titel, Žabalj, Novi Bečej i u Zrenjaninu, biće organizovane edukativne radionice o rasprostranjenosti uzročnika dirofilarioze, bolesti srčanog crva kod pasa, uz predlog zootehničkih mera za suzbijanje negativnog ekološkog i smanjenje ekonomskog i zadravstvenog uticaja na poljoprivredne i druge delatnosti u ruralnim područjima ovog regiona.

БОЛЕСТИ СРЧАНОГ ЦРВА КОД ПАСА: Едукативне радионице у Зрењанину, Новом Бечеју и Тителу

Foto: Profimedia

- Radionice su sjajna prilika za zainteresovane odgajivače i poljoprivredne proizvođače, veterinarske i zdravstvene ustanove, ustanove i udruženja iz oblasti zaštite prirode, lovačka i udruženja za zaštitu životinja, aktiviste i pojedince, pružaoce turističkih i rekreativnih usluga u ruralnim područjim, vlasnike zooloških vrtova, azila, da saznaju nešto novo i aktielno - kaže rukovodilac projekta, prof dr Jelica Eremić Đorđić.

Radionice se održavaju u Kulturnom centru u Zrenjaninu u petak 7.aprila u 11 časova, u Novom Bečeju, u Domu kulture,  tri dana kasnije, u ponedeljak 10. aprila u 11 časova i u Titelu, u utorak 11. aprila, u sali Skupštine Opštine Titel, u 11 časova.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri