GRADSKA SMORTA RECITATORA: Najbolji u Zaječaru Vuk, Veljko i Anastasija

S. M. J.

01. 04. 2023. u 14:28

GRADSKA smotra recitatora „Pesniče naroda mog“ okupila je preko 20 recitatora iz osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada Zaječara.

ГРАДСКА СМОРТА РЕЦИТАТОРА: Најбољи у Зајечару Вук, Вељко и Анастасија

Foto: Pozorište "Zoran Radmilović"

Vuk Pavlović, Veljko Ljubisavljević i Anastasija Perić najbolji su recitatori Grada Zaječara, pobednici Gradske smotre „Pesniče naroda mog“ koja je, po uzrastima, organizovana u tri kategorije.

Stručni žiri u sastavu: glumica Nataša Petrović, predsednik, glumica Viktorija Arsić, član i glumac Gabrijel Bećarević, član, doneo je odluku da prvo mesto u mlađoj kategoriji osvoji Vuk Pavlović, drugo mesto Andrej Đorđijoski, a treće Elena Stanković.

Pobednik Gradskog takmičenja recitatora u srednjoj kategoriji je Veljko Ljubisavljević, drugo mesto osvojila je Hana Milošević a treće Lena Petrović.

U starijoj kategoriji najbolji su bili Anastasija Perić i Jovana Jovanović. Svi pomenuti takmičari dobili su od organizatora diplome i prigodne nagrade, knjige namenjene njihovom uzrastu i stekli pravo učešća na Okružnom takmičenju koje će 11. aprila biti održano u Domu kulture u Knjaževcu.

Organizator smotre je Ustanova Narodno pozorište Timočke Krajine - Centar za kulturu „Zoran Radmilović“, a pokrovitelj grad Zaječar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

AMERIČKI NOVINARI NISU MOGLI DA VERUJU: Nikola Jokić pred NBA finale održao konferenciju za štampu kakvu mediji nisu očekivali